יום הולדת לילדות - חדר החלומות של מיכל - סדנת עוגיות רויאל אייסינג
 

סדנת עוגיות רויאל אייסינג 
 

מתכון עוגיות לרויאל אייסינג אחידות - עוגיות מעוצבות


כשמכינים עוגיות לרויאל אייסינג - מכינים עוגיות בטכניקה מיוחדת, שלא יתנפחו ויגדלו, ולעומת זאת
גם לא יתכווצו. אם ניסית פעם לבדוק את המתכונים הרגילים, את בוודאי יודעת שהעוגיות הרגילות, לא
שומרות על גודלן המקורי. גדלות ללא פרופורציות או קטנות, בקיצור, כדי להכין עוגיות אחידות את צריכה
את המתכון האמיתי, ואת כל הטיפים שיעזרו לך לאפות עוגיות אחידות בגודלן.

עוגיות חגיגיות במיוחד מעוצבות בבצק סוכר, בפרחים ובעלים זעירים וזילופי רויאל אייסינג

רואיל אייסינג, סדנת אפיה, עיצוב עוגיות,

בית עוגיות ג'ינגר שנוהגים להכין בקריסמיס בחו"ל - מקושטות ברויאל אייסינג


מקור

כמובן שכמו כולם גם אני נשמרת מהקורונה כמאש, רק סדנאות קטנטנות בתקן הסגול מתקיימות אצלי
והפעם זו היתה סדנת קישוט עוגיות בקרם רויאל אייסינג הידועות והיפות.

הפעם הגיעו אלי שתי בנות ושתי אמהות שחגגו אצלי יום כיף.
המשתתפות נסחפות אל תוך היצירה, והדוגמאות 
שהן יוצרות בעצמן תמיד מפתיעות ומשמחות, אותן ובעיקר אותי :)

בשבילן במיוחד אני מצרפת כאן את המתכון הנהדר שלי לעוגיות שלא משנות צורה לא גדולות ולא קטנות באפיה -
אם תקפידו על ההנחיות בצורה מדוייקת מובטחות לכן עוגיות מושלמות!!

מתכון לעוגיות רויאל אייסינג מדוייקות ואחידות

1 כוס חמאה (בטמפרטורת החדר)
1 כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל 
רבע/חצי כפית 
1 ביצה בחום החדר
3 כוסות קמח
 
לערבב במיקסר במהירות בינונית עד לתערובת חלקה:
חמאה רכה
וניל
סוכר
עם וו הלישה,
 
להוסיף ביצה ולערבב עד שהתערובת חלקה
 
להוסיף את הקמח בכל פעם כוס אחת עד שנוצר בצק חלק ורך
להמשיך ללוש מעט ביד. 
לקרר את הבצק למשך כשעה
 
להניח את הבצק בין שני ניירות פרגמנט ולרדד את הבצק לשכבה אחידה
של כ- 3 מ"מ. לקרוץ עוגיות כשהבצק קר - אם יש צורך, להכניס אותו לפריזר
למשך כ-10 דקות כשהוא מרודד.

לאפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב לקרר את העוגיות לגמרי לפני 
שמצפים אותם בקרם. 

מתכון לרויאל אייסינג שמצליח תמיד

500 גר' סוכר דק
אפשר לסנן שלא יהיו גושים
1/4 כפית קרם טרטר
3 חלבונים
כפית תמצית טעם וניל / או מה שאוהבים
צבע מאכל לבן
 
מכניסים את הסוכר עם קרם טרטר למיקסר
מכניסים את החלבונים
מכסים את החלבונים עם הסוכר
מקציפים עד משמתאחד לא יותר מידי במהירות נמוכה
מוסיפים טעם וצבע מאכל לבן.
מקציפים במהירות בינונית גבוהה עד שמקבלים מרקם חלק ואחיד ונוקשה, לא יותר מידי!!
לעוד דקה או שתיים עד שהופך סמיך ומאד לבן.
אפשר בשלב זה להכניס לקופסאות קטנות לכסות להצמיד לקרם עם ניילון נצמד,
לסגור במכסה, ואפשר לשמור בפריזר

כדי להתחיל לזלף את הקרם צריך לדלל עם מעט מים, ולהכניס לשקית זילוף.

כדי לצבוע את הקרם, מעבירים כמות רצויה לקערה קטנה, משתמשים בכמות קטנה מאד של צבע מאכל מקצועי.
מערבבים היטב. לא לשכוח לכסות היטב את הבלילה אם לא משתמשים מיד.

בהצלחה לכולכם :) 

מבטיחה שתצליחו באם תעקבו במדוייק אחר ההוראות.
ואשמח אם תשתפו את הפוסט שלי. כי אלה סודות מקצועיים של ממש!! 


 


 

שלח לחבר הדפס
שתף