רעיונות למתכונים קלים ופשוטים שאני תמיד בודקת לפני הכנסתם לאתר.
את המתכון הזה מצאתי לפני שנים באחד הספרים הישנים של מרתה סטיוארט כשעוד היינו בשבתון בארה"ב.
בבלוג שלי תוכלי למצא רעיונות ומתכונים נהדרים שאני תמיד בודקת, לפני שאני מכניסה אותם לאתר.
תמיד אהבתי עוגות לימון, ולכן המתכון הזה שהעתקתי אותו למחברת המתכונים שלי, מומלץ לאירוח, פחות מתאים לטעם של ילדים.
המתכון קל פשוט ויוצא מצויין לי יצאו 13 קאפקייקס בקוטר של 4 סמ'
את גביעי נייר הפרגמנט הכנתי בעצמי, והכנסתי לתוך תבנית שקעים כמובן.
זוגזרים נייר פרגמנט לגודל 16X14 סמ' (הסברים על הקיפול בסוף)
3 ביצים שלמות
100 גר' חמאה רכה או חצי כוס שמן
110 גבינת שמנת / או יוגורט
חצי כפית מחית וניל (טעים יותר מסוכר וניל)
אופן ההכנה:
1. ערבבי תחילה את היבשים
2. ערבבי את הרטובים או אפילו ניתן להקציף אותם במטרפה
3. הכניסי את תערובת הקמח לקערת הרטובים, ערבבי בעדינות, רק עד שכל החומרים מתמזגים.
הכניסי לתנור חם של 170 מעלות ל-12-15 דקות תלוי בתנור שלך.
הקאפקייקס צריכים להראות זהובים, ולחוש קפיציים למגע. בדקי בזרת קיסם עץ
קשטי בזילופי קצפת.
אופן קיפול נייר פרגמנט למנג'טים לקאפקייקס
גוזרים מלבנים של 14X16 סמ', במספר הקאפקייקס הרצוי,
מניחים דף אחד על כוס הפוכה בגודל של שקע מתבנית השקעים שלך
מהדקים את הדף אל הכוס,
מכניסים את הדף על שקע בתבנית השקעים
אין צורך לשמן!!
מוזמנת להגיע לאחת הסדנאות המוצלחות שלי וללמוד לזלף מקצועית.